Hei Alle!
Det har vore travle dagar og difor alt for seint utsendt brev denne gongen.
I dag er me tilstades i Oslo på Vinkelplassen. Me er ferdig opprigga, og klare for besøk :-)
Så kombinerer me med litt kontorarbeid på stand denne gongen.
Me står her fram til kl 17.00 i dag.
I morgon skal me til Kolbotn torg (10-16). Vonar været held seg (førebels betre enn meldt).
Morfar Egil og Kevin vil vera til stades på Fisketorget i Bergen i morgon mellom kl 10 og kl 16.
Denne gongen har me med:
Hjort: Ytrefilet, indrefilet, Grytekjøtt med bein, grytekjøtt uten bein, kjøttdeig, burgerar og karbonader
Lam: Indrefilet, mørbrad, kjøttdeig,
Diverse: Sognalapskaus, kjøttkaker, div kjøttbollar og gardspatè
Spekemat: Oppskoren krydderbiff, og oppskoren svin ytrefilet
Med von om smakelege opplevingar…
Kristine og Odd
Haugen Gardsmat