LOKALMATEN SIN PLASS I TIDA SOM KJEM

Kva skal me gjere når viktige salskanalar vert borte over natta?

Det er knytt usikkerheit til kva tid Bondens Marked og Reko-ring kjem til å verta halden att framover. Mange lokalmatprodusentar har dette som sin hovud salskanal.
Hotell og restaurantar stengjer.

Den viktigaste, og akkurat no, einaste salskanalen også for oss som er små er daglegvarebutikkar.

Odd til fjells

Den viktigaste, og einaste salskanalen no er daglegvaren.

Både kjeder og spesialbutikk

Lokalmaten si styrke:

Som matprodusentar gjennom mange år har me rutinar og system som skal sikre trygg mat.
Som små leverandørar har me den fordelen at det er få personar involvert i produksjon og utlevering.
Det gjev god oversikt og kontroll.
Me har laga eigne kontrollrutinar for etikettering og pakking av varer, samt rutinar kring levering og mottak.

Me skal gjere det me kan for å halde oss oppdatert.
Råda frå Folkehelseinstituttet vert overhalde.

Me ynskjer å oppmode alle til å prøve å finne kanalar å handle varer frå oss som er små og dermed ekstra sårbar i den komande tida.

Med von om smakelege opplevingar…
Kristine og Odd
Haugen Gardsmat


Cart (0)