Bergen og Oslo denne helga :)

fjorden vår2.jpg

“Vår-vinter”?

Hei alle saman!
Frå dag til dag endrar vær og føret seg her hjå oss, den eine dagen luktar me vår, den neste er vinteren attende. Ikkje heilt uvanleg.
Me har hatt to veker med fokus på utvikling av nye produkt, og tek med oss eit av desse til Bondens Marked denne helga.

Me testar ut SOGNALAPSKAUS

Dette er eit produkt me har laga i samarbeid med Lærdal Grønt.
Dei har same fokus som oss på bærekraft og gode råvarer.
Kvart år er det ein del fantastisk flotte grønnsaker som ikkje passar marknaden i høve storleik og form. I staden for at desse skal kastast, ynskjer me å i fellesskap nyttiggjere dei i gode, enkle tradisjonsprodukt.
Fyrst ut er Sognalapskaus, eit produkt me fekk testa på Fjellsportfestivalen og fekk gode tilbakemeldingar på. No ynskjer me å invitere våre BM entusiastar til å vera med å sei si meining.
Me tek med oss lapskaus i panna som de smakar på og vonaleg tek de dykk tid til å fylle ut eit lite skjema som me kan ta med oss vidare i utviklinga av produktet.
Me tek også med oss nokre pakningar de også kan kjøpe med dykk dersom det er ynskjeleg.
Desse er på 1 kg og er rikeleg for middag til to. prisen har me sett til 75 kr pr pk.

Elles har me med oss:
Lammebollar, Tapasbollar, Viltbollar, Viltburger

Lammeskank, Skiva marinert (1,5-2cm thick), Lammemørbrad, Skiva lammebog og Kjøttdeig lam

Kje ribbe, Kje bog og spe-kje pakningar

Hjort grytekjøtt m/ bein, Kjøttdeig av hjort og Viltkraft

Hakkasteik og Lapskaus

Gardspatè

Krydderbiff, Lang tids modna spekeskinke og Fenalår

Bacon, begge typar.

I Bergen tek me med wok slik at det vert Hjorteburger å få kjøpt på maknaden.

Det vert Odd og Kristine som reiser til Oslo. I Bergen vert det morfar Egil, Silje og Harald som styrer boden.

Med von om smakelege opplevingar…
Kristine og Odd
Haugen Gardsmat

Cart (0)