Tid for kje

Vårløysing i bratte bakkar :)

Vårløysing i bratte bakkar :)

Hei alle saman!

Dette har vore litt av ei veke!
Me har vore på studietur saman med andre verksemder, administrasjon og politisk leiing i fleire av kommunane i Indre Sogn. Me reiste til Burgos i Spania og har fått med oss mange spanande verksemder som driv med lokalmatproduksjon og lokale innovasjonselskap.
Det er alltid inspirerande å kome “utaskjærs” og sjå korleis andre arbeider og kva utfordringar dei ser i si verksemd og for sin region.

Å vera borte på tur, gjev nokre utfordringar her heime i høve produksjon og ferdigstilling til marknad.
Sidan Lærdal Grønt også deltok og dei som var att var pressa på tid, vart det ikkje mogeleg å ta ny runde av Sognalapskausen denne gongen. Me me lovar å kome sterkt attende!

MEN me tek med oss alt me har av KJE både til Bergen og Oslo. Du kan kjøpe kjeribbe, kjebog kjelår og kjeside.
Tradisjonsproduktet hakkasteik får også plass på bilen, og me vonar endå fleire vil teste den :)

ELLES FINN DU:
Lammebollar, Tapasbollar, Viltbollar og Viltkarbonader

Lammeskank, Skiva marinert lammelår, mørbrad, Skiva lammebog og Kjøttdeig av lam

Hjort grytekjøtt m/ bein, Viltkraft og kjøttdeig av hjort

Me har også fått steikt opp gardspatè :)

Av spekemat finn de Krydderbiff, Gullskinka: Langtidsmodna spekeskinke og Fenalår

Me tek med oss tørrsalta Bacon og “engelsk bacon”

Det er morfar Egil, Silje og Harald som stiller på Fisketorget i Bergen.
Me reiser til Vinkelplassen i Oslo.

Med von om smakelege opplevingar….
Kristine og Odd
Haugen Gardsmat

Cart (0)