Då er gler me oss til ny marknadsesong!
Det vart svært travelt for oss før jul, og det var godt å ha familie og vener samla i Haugen til jule -og nyttårsfeiring.
Takk for alle helsingar og gåver til jul, det varmar.
Januar og hittil i februar har me arbeidd med planar og produksjon med fokus på hotell og restaurant, men no er me klar og gler oss til å starte att med Bondens Marknad.
Lista for marknader framover finn du her: www.haugengardsmat.no/bondensmarked
-og først ut er Bergen fyrstkomande laurdag, den 23. februar.
Fyrste marknad i Oslo vert på Vinkelplassen laurdag 9. mars.
Etter værmeldinga vert det ein flott laurdag i Bergen.
Odd, Jon og Harald er klar og har med seg:
Spekemat
Krydderbiffen er klar, og det er også ein del av den langtidsmodna spekeskinka :)
Fersk kjøt
Kje: Side med rygg (super å heilsteike) og bog
Lam: skank, skiva marinert lammelår, mørbrad og kjøttdeig
Hjort: Grytekjøtt på bein og kjøttdeig
Kjøttbollar (lam, vilt, tapas) og karbonade (vilt)
Tørrsalta bacon og hakkasteik
I tillegg fyrer gutta i gang wok’en slik at de kan få nysteikt hjorteburger på torget.
Med von om smakelege opplevingar…
Kristine og Odd
Haugen Gardsmat