Klar for ny marknadsesong!

marknadsbilde.jpg

Då er gler me oss til ny marknadsesong!

Det vart svært travelt for oss før jul, og det var godt å ha familie og vener samla i Haugen til jule -og nyttårsfeiring.

Takk for alle helsingar og gåver til jul, det varmar.

Januar og hittil i februar har me arbeidd med planar og produksjon med fokus på hotell og restaurant, men no er me klar og gler oss til å starte att med Bondens Marknad.

Lista for marknader framover finn du her: www.haugengardsmat.no/bondensmarked

-og først ut er Bergen fyrstkomande laurdag, den 23. februar.

Fyrste marknad i Oslo vert på Vinkelplassen laurdag 9. mars.

Etter værmeldinga vert det ein flott laurdag i Bergen.
Odd, Jon og Harald er klar og har med seg:

Spekemat
Krydderbiffen er klar, og det er også ein del av den langtidsmodna spekeskinka :)

Fersk kjøt
Kje: Side med rygg (super å heilsteike) og bog
Lam: skank, skiva marinert lammelår, mørbrad og kjøttdeig
Hjort: Grytekjøtt på bein og kjøttdeig

Kjøttbollar (lam, vilt, tapas) og karbonade (vilt)
Tørrsalta bacon og hakkasteik

I tillegg fyrer gutta i gang wok’en slik at de kan få nysteikt hjorteburger på torget.

Med von om smakelege opplevingar…
Kristine og Odd
Haugen Gardsmat

Cart (0)