Hei alle saman!
Det er godt å vera i gang att!
Me var i Bergen førre helg, og no gjer me oss klare for å kome til hovudstaden og Matlarm.
Det er Matlarm i Oslo, noko som vert eit supert alternativ til Matstreif som grunna tiltaka kring Covid 19 ikkje kunne avviklast i år. De finn oss både på Vinkelplassen og i Bjørvika. Info finn de her: www.matlarm.no
Sognalam, slakta rett frå høgfjellet. Fersk hjort, langtidsmodna spekeskinke, krydderbiff, bacon, Sognalapskaus og kjøttbollar.
Me vert også godsaker til wok’en vår på stand: Plukk-lam (‘pulled lamb’) som me oppmodar dykk til å smake på, i tillegg vert det storfeburger av skotsk høylandsfe frå Brekke i Flåm.
På Vinkelplassen på Majorstua står Kristine og Kristian. Utanfor Deichmanske bibliotek i Bjørvika finn de Odd, Kevin og Harald.
Hjarteleg takk for alle gode ord! Me gler oss til å sjå dykk att!
Med von om nye smakelege opplevingar…
Kristine og Odd
Haugen Gardsmat
#HaugenGardsmat #MedKjærleikFråFlåm