No er finværet på plass og kokkane er i full gang med førebuingane til helgas PopUp.
Me gler oss til grøn, lokal og berekraftig mat kyndig levert av Raymond og teamet frå Kulturhuset i Bergen!
Alltid spanande å sjå, smake og nyte rettane som tryllast fram med råvarer frå Haugen gardsmat og andre lokale leverandørar.
Denne helga nyttar dei både vill hjort, lokalt kje og Sognalam frå oss.
Me oppmodar alle til å ta turen til popup’en på Otternes Bygdetun anten på dagen til piknik, eller til ei restaurantoppleving heilt utanom det vanlege!
Popup Otternes held fram til og med fyrste helga i september med nye kokketeam kvar veke. Det er ledige plassar i helgane som kjem, og skulle du ha lyst å ta turen vert det spesialpris (10% rabatt) på 7-10 rettaren for våre trofaste lesarar av nyheitsbrev 😊
Bestilling til popup’en kan gjerast på nettsida www.popupnorge.com eller ved å ringe Jannet på 47643848
Me gler oss og vonar å sjå deg på Otternes 😊
Med von om smaklege opplevingar…
Kristine, Odd og resten av storfamilien i Haugen