Hei alle saman!
Då er me ordnetleg i gang med julemarknadene!
I går byrja Bergen Julemarked der me står til og med laurdag 22.desember.
De finn oss på same plassen som i fjor.
Me skal sjølvsagt delta på Bondens Marked også, både i Bergen og i Oslo.
Oversikten over kvar me er, finn du her.
For fyrste gong i år er det med svineribbe frå med til Bondens Marked.
Som de veit, er talet begrensa, så det er lurt å anten bestille, eller møte opp tidleg for å få med seg den som passar deg best :)
Veldig gledeleg at så mange nyttar bestillingskjema på nett, dette gjer det enklare for oss å halde oversikt.
Minner om at bestilling på heil eller halv reinskalv må inn så snart som mogeleg!
I Haugen er det sjølvsagt travle tider, det likar me :)
Mykje byrjar å verte klart, men det skjerast hjort og no også eigne griser kvar veke, i tillegg til pinnakjøt som skal skjerast, bestillingar som skal pakkast og fenalår som skal hentast ned frå modning. Pålegg lagar me kvar veke, og får me medisterkakene gjennom pakkeprosessen, vert også dette med til helga :)
Me ynskjer dykk alle ei retteleg triveleg førjulstid, og vonar å sjåast på marknadene framover :)
Med von om smakelege opplevingar….
Kristine og Odd
Haugen Gardsmat