(Foto frå Vangsgarden Gjestgiveri i Aurland: Ytrefilet av lam frå Haugen Gardsmat på menyen)
Hei alle saman!
Då er to svært travle veker med matfestival både aust og vest over.
Så kjekt å sjå så mange att etter at me har vore borte frå marknad sidan juni.
Komande laurdag er det marknad på Fisketorget i Bergen, og me stiller med gode varer til haustlege middagar, både til til kvardag og fest.
Me har med oss:
LAM -Skank, Skiva marinert lammelår, mørbrad og fårikålkjøtt
KJE - Bog, lår og side
HJORT - Hjortesteik (RUNDBIFF), ytrefilet, indrefilet og kjøttdeig
KJØTTBOLLAR -lam, tapas og vilt
SPEKEMAT -Speka krydderbiff og speka ytrefilet
BACON -vanleg og “engelsk”
OG SIST, MEN IKKJE MINST: Sognalapskausen
Me kler oss godt og kan love at det er tørt i bodene på Fisketorget :)
Med von om smakelege opplevingar….
Kristine og Odd
Haugen Gardsmat