Villhjort

IMG_3818.JPG

Hjort utgjer den største delen av hjortevilt hjå oss og er ein fantastisk ressurs. Me sel ferskt hjortekjøt gjennom heile haustsesongen og kan utover året også tilby stykningsdelar me har pakka og frose. Me vakumerer og sel ytrefilet, indrefilet, flatbiff, mørbrad, bogsteik, lårsteik, kjøttdeig, skank og grytekjøt (nakke, skiva). Me lagar også hjorteburger.

Alle slakt er godkjent av Mattilsynet før me startar foredlingsprosessen.

Kjøpe heil eller halv hjort?

Det er mogleg å kjøpe 1/2 eller 1/1 hjort i sesongen.
Me pakkar det slik: Ytrefilet, Indrefilet, flatbiff, mørbrad, rundbiff, lårsteik, grytekjøtt utan bein (500g pakningar), skank og kjøttdeig (400g pakningar).
Kjøttdeigen kan heilt eller delvis bytast ut med burgere av hjort.
Desse vert då levert singelfryst.

 

 

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Cart (0)