Svin haust

Svin frå eigne frittgåande utegris

Du kan bestille heil og halv gris
Ein halv gris er ca. 50 kg.

Me deler det opp slik:

  • Nakke: Beinfri og reinskoren

  • Rygg: Beinfri ytrefilet med svor. Kan leverast utan, men ideell og tilberede med sprø svor.

  • Sparerib-rack.

  • Indrefilet

  • Bog: Surra steik

  • Lår: Steik med svor surra (stor)

  • Rundbiff, surra

  • Flatbiff, reinskoren

  • Side: Ribbe med knekte bein og ruta svor.

  • Slagside med svor (til porchetta til dømes) Avskjær: Malast til kjøttdeig og pakkast i ca. 500g.


Pris ferdig pakka 100,00 kr pr.kg for halv gris
Pris ferdig pakka kr.90,00 pr. kg for heil gris.


Du betaler for vekta av den heile/halve grisen før nedskjæring tek til. Beinprosenten vil venteleg ligga rundt 30%, noko som vil svara til om lag 15 kg pr halve skrott. Du vil dermed motta ca.35 kg reint kjøt. (Vekter gjeven her er prosenttal rekna frå heilvekt på ca 100 kg for heil gris) Variasjonar kan difor forekoma ved vektvariasjon på skrotten) Kjøttdeigen fryser du inn med ein gong, resten av stykningsdelane går det også fint an å fryse, be om anbefaling på evt. modningstid før frysing.

Utlevering vil skje etter avtale.
Bestilling på bestilling@haugengardsmat.no eller ved å nytte bestillingskjema (på hausten)

 

Ekte «Haugagris»

Ekte «Haugagris»

Cart (0)